Rockfon Sonar Activity B 600x1200x40 (verlijmd)

Vanaf € 56,94/m², inhoud 3,6, 5 platen, 600x1200 mm,
€ 205,00
Voorraad
+

Eigenschappen

Eenheid:
pak
Fabrikant:
Rockfon
Prijs/m²:
Vanaf € 56,94/m²
Aantal per pak:
5 platen
Afmeting:
600x1200 mm
Type:
Directe bevestiging (lijm)
Kleur:
Wit
Dikte:
40 mm
Materiaal:
Zacht mineraal
Geluidsabsorptie
:
95%
Vochtbestendigheid:
100 %
Lichtreflectie:
84,9%
Brandklasse (NL):
Klasse 1
Toepassing:
  • Horeca
  • Kantoor
  • Sportfaciliteiten
  • Winkel
  • Zorginstelling

Omschrijving

De Sonar Activity panelen bieden een hoge esthetica en een hoge geluidsabsorptie. Sonar Activity is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waar het toepassen van een verlaagd plafond niet mogelijk is, maar waar toch hoge eisen worden gesteld aan geluidsabsorptie, akoestiek, brandveiligheid en esthetica. Tot maar liefst 95-100% van het geluid dat op de panelen valt kan worden geabsorbeerd (αw = 0,95). Dat betekent dat de nagalmtijd wordt gereduceerd en het geluidsniveau sterk daalt. De Sonar Activity panelen worden tegen het bouwkundige plafond verlijmd.

Sonar Activity wordt toegepast indien de afhanghoogte ontbreekt of indien om andere redenen geen verlaagd plafond kan worden toegepast. Sonar Activity maakt deel uit van het brede Sonar assortiment en scoort dan ook erg hoog op esthetisch vlak.

Met een λ-waarde van 40 mW/mK dragen Sonar Activity panelen bovendien aanzienlijk bij tot het algehele thermische comfort van een ruimte.

Het Sonar oppervlak onderscheidt zich door een gestructureerd wit oppervlak. Sonar plafondpanelen voldoen net zoals alle Rockfon plafondpanelen aan de hoogste klasse brandreactie (A1). De plafondpanelen zijn vochtbestendig tot 100% RV en dimensiestabiel, waardoor een lange levensduur is verzekerd. Sonar Activity plafondpanelen zijn recycleerbaar.