Webshop Keurmerk

MDF en HDF

Een MDF plafond brengt sfeer en uitstraling in uw woning of kantoorruimte. MDF plafonds zijn leverbaar in vele hout structuren. Zowel de doe-het-zelvers als professionals kunnen snel aan de slag met een MDF plafond.

MDF plafond- en wandpanelen zijn geschikt voor woonkamers, keukens, slaapkamers en badkamers. Zeer geschikt voor de doe-het-zelver.


MDF plafond en wandpanelen geven je de mogelijkheid om te kiezen tussen strak en hedendaags, barok of puur natuur, Met op mensen,culturen of natuurlijke structuren geïnspireerde kleuren en design's. Bestelplafond levert en monteert de mooiste MDF plafonds door heel Nederland

HDF plafond panelen zijn vochtwerende panelen en de decorlaag is voorzien van een vochtwerende PE folie. Deze HDF panelen zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.
MDF basic plafondpaneel. Voor alle ruimte's geschikt m.u.v. de badkamer. Met een vochtige doek reinigbaar. De panelen zijn voorzien van een vierzijdige veer en groef vebinding en kunnen dus blind genageld worden.
MDF plafondpaneel 2580x405 mm zijn extra brede panelen waarbij de decorlaag voorzien is van een vochtwerende PE folie. Deze zijn voor alle ruimte's geschikt m.u.v. de badkamer. Met een vochtige doek reinigbaar. De panelen zijn voorzien van een vierzijdige veer en groef vebinding en kunnen dus blind genageld worden.
Platte plinten en knikplinten
Benodigheden voor het monteren van een MDF plafond of HDF plafond.

MDF plafonds staan bekend om de sfeer en uitstraling. MDF plafonds zijn toepasbaar in de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en toilet. Ook is het toe te passen in kantoorruimtes.


Bestelplafond.nl is dealer van deze hoogwaardige MDF plafond's. Zowel doe-het-zelvers als professionals kunnen snel aan de slag met de MDF panelen. Door een zogenaamd tand-en-groefsysteem is de montage van de panelen zeer eenvoudig en is binnen een mum van tijd de sfeer in een ruimte veranderd.