Webshop Keurmerk

VerzendmethodenOnze vrachtkosten voor Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) voor producten anders dan plafondplaten en plafondprofielen zijn € 4,95 , € 11,95 of 29,95 excl. 19% BTW. Voor sommige producten rekenen we € 59,00 excl. 19% BTW vrachtkosten. Statiegeld pallets kosten € 31,00 (deze kunt u telefonisch of per mail afmelden dan halen wij hem retour en ontvangt u uw geld terug).

De vrachtkosten zijn hoger bij plafondplaten en profielen, omdat plafondplaten op een pallet vervoerd moeten worden in verband met de gevoeligheid. Plafondprofielen hebben ook speciaal vervoer nodig in verband met de lange lengtes van 3,6 meter. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Hiervoor rekenen wij echter ook de kosten voor de boottocht.

De afleveringsplaats:

Als het afleveradres anders is dan het postadres, dan dient u dit te melden op het bestel formulier.

Afleverdatum en -tijd:

De bezorgdatum wordt in overleg met u afgesproken, helaas kunnen wij niet aangeven hoe laat de bestelling bij u is. Wel kunnen wij u een bepaalde tijd van te voren laten bellen door de chauffeur.

Een order die vóór 11:00 uur geleverd moet worden brengen we € 33,00 extra in rekening.

Uitgestelde levering:

Een door u uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 6 maanden na opdracht, dit dient wel tijdens de bestelling aangegeven te worden.

Bezorgafspraak:

Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 24 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt. Hiervoor wordt dan € 59,00 (exclusief 19% BTW) extra aan bezorgkosten in rekening gebracht.

Ongelost:

Alle leveringen zijn ongelost, onze chauffeurs zijn vrij om te beslissen tot waar ze kunnen komen met de vrachtauto en/of pompwagen.