Webshop Keurmerk

Over de wizard


Bestelplafond wizard

Wilt u een systeemplafond voor één of meer ruimtes in uw bedrijfspand, winkel of kantoor? Weet u niet hoeveel plafondmateriaal u nodig heeft? Doe dan de wizard en zie direct het materiaal dat u nodig heeft voor het monteren van een systeemplafond.

Wilt u een compleet systeemplafond bestellen en een vrijblijvende offerte aanvragen voor de montage door ons? Doe dan de Wizard!Stap 1 Invoeren afmetingen


Naam van de ruimte

U geeft hier de naam aan van de ruimte waarvoor deze wordt gebruikt.


Oppervlakte in m²

U meet per ruimte op wat de vierkante meters zijn. Dit rekent u uit door de L x B te vermenigvuldigen. Voorbeeld: u heeft een ruimte van L 4 x B 5. Dan is het totaal aan m² 4 x 5 = 20 m².


Omtrek in m¹

Dit zijn het totaal aantal strekkende meters in één ruimte. Voorbeeld: u heeft een ruimte van L 4 x B 5. Dan is het totaal aan m¹ 4 + 5 + 4 + 5 = 18 m¹.


Hoogte boven het plafond in cm


Dit is de ruimte ook wel plenum genoemd tussen het bouwkundige plafond en waar het nieuwe systeemplafond gemonteerd gaat worden.


Materiaal van het bouwkundig plafond

Voor het bevestigen van het nieuwe systeemplafond zijn er ophangpunten nodig om het plafond aan op te hangen. Het is dus belangrijk om te weten uit welk materiaal het bouwkundig plafond bestaat. De mogelijkheden waaruit u kunt kiezen zijn: hout, beton, gasbeton en staal.


Bestelplafond.nl heeft de mogelijkheid gecreerd dat u meerdere ruimtes in kunt voeren. De wizard telt vervolgens alle m² en m¹ bij elkaar op.


Stap 2 Selecteer een plafondplaat


Op deze pagina kunt u een keuze maken uit ons ruime assortiment aan plafondplaten, bestaande uit zowel hard- als zachtminerale platen. Ook hier komen de bekende merken van Armstrong, Rockfon, Eurocoustic, OWA-coustic, AMF en Ecophon ruim aan bod. U kunt een selectie maken in afmeting, kleur en type (inleg of doorzak).


Stap 3 Selecteer een raster


Als u in stap 2 een keuze heeft gemaakt welke plafondplaat u wilt dan kunt u in stap 3 een keuze maken welke kleur raster u het beste bij de plafondplaat vindt passen. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden: wit, zwart, Ral 9006, messing, chroom en geborsteld alu.


Heeft u alleen de plafondplaten nodig en u hoeft geen profielen dan kunt u deze stap overslaan door op de knop “deze stap overslaan” te klikken.


Indien u niet tevreden bent met de keuze van de plafondplaat dan kunt u via het menu “andere plafondplaat kiezen” linksonder op de pagina een andere keuze maken. Vervolgens kunt u de stappen weer doorlopen.


Stap 4 Selecteer verlichting


Voor de totale m² stellen wij per 8 m² een tl-armatuur voor. Deze stap is niet verplicht, maar slechts bedoeld als hulpmiddel om het aantal tl-armaturen uit te rekenen. Wenst u geen tl-armaturen dan kunt u deze stap overslaan en direct doorgaan naar stap 5.


Stap 5 Bekijk het resultaat


Binnen een aantal seconden ziet u een overzicht van de benodigde plafondmaterialen voor uw systeemplafond.
Vervolgens heeft u de keuze uit 3 mogelijkheden, t.w.:
- een vrijblijvende offerte aanvragen voor het levering en montage aanvragen. U ontvangt van ons een email met een offerte voor de montage van uw plafond.
- Verder winkelen en later afrekenen. De producten blijven staan in uw winkelwagen.
- uw producten bestellen en u monteert uw plafond zelf.


In dit overzicht kunt u het overzicht nog bijwerken. Echter voor het bijwerken van het overzicht kunt u ons niet aansprakelijk stellen, mocht u te weinig materiaal ontvangen.


Voor het opvragen van een offerte voor het monteren van het systeemplafond kunt u op het menu klikken “offerte voor montage aanvragen”. Door het invullen van uw naam, email en de postcode van het montage-adres ontvangt u per email het totale offerte bedrag voor het leveren en monteren van een systeemplafond.


Afrekenen


1 Bestelwijze


Bent u voor het eerst in deze webshop dan vraagt het systeem u om een account aan te maken. Wij adviseren u om aan te vinken dat u uw gegevens wilt bewaren voor een eventuele volgend bezoek aan onze webshop www.bestelplafond.nl


2 Bestelgegevens


Hier kunt u het afleveradres aangeven uit uw adresboek of een nieuw adres invoeren.


3 Verzendgegevens


Bij de verzendwijze heeft u 2 mogelijkheden, t.w.:
-
-

4 Betalingsgegevens


Tenzij anders overeengekomen dient betaling per omgaande te geschieden via iDEAL of vooruitbetaling op het rekeningnummer van Ifshops.nl, ING 43.97.024.


5 Controleer uw bestelling


In de laatste stap van onze wizard geven wij nog even een totaaloverzicht aan van alle benodigde plafondmaterialen die zijn besteld. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging dat wij uw bestelling hebben ontvangen. Uw bestelling genereert automatisch een bestelnummer die u ook in uw email-box ontvangt inclusief een link om de voortgang te kunnen volgen. Na het aanklikken van “ga verder met winkelen” landt u automatisch weer op de home site van Ifshops.nl.