Webshop Keurmerk

BetaalmethodenBetalen met iDeal

Dat is betalen in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving.

Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent; het verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde strenge beveiligingseisen van jouw bank. iDEAL is eigenlijk pinnen op internet. Meer weten?

Vooruitbetaling

Met vooruitbetaling dient het bedrag via de bank betaald te worden, waarna wij de bestelling in werking zullen zetten.

In geval van montage:

Het materiaal moet vooraf betaald worden op één van bovenstaande wijzen. De montagekosten worden aan de monteur betaald bij oplevering. In overleg geschiedt dit contant of met PIN.


Aan de deur betalen (onder rembours)

Bij aankopen van uw materiaal stellen wij u in de gelegenheid om te kiezen voor leveringen onder rembours. Voor deze service vragen wij echter wel een kleine vergoeding van € 15,00 per levering.

Bij aflevering kunt u gelijk afrekenen met de chauffeur. Dit kan contant (bij voorkeur gepast) of eventueel met de PIN. Echter niet al onze bussen zijn uitgerust met een mobiele PINautomaat. Op het moment dat uw order voor levering klaar staat, nemen wij telefonisch contact met u op en bespreken de betaalmethoden onder rembours. Hierdoor loopt u dus geen enkele risico bij het aankopen van uw artikelen.


KVK en BTW nummer
K.v.K. 50650408
BTW nr. NL 8228.57.637.B01