Bel: 050 - 7200082

Uw winkelwagen is leeg

Webshop Keurmerk

Keuken plafonds

Keuken plafonds

Plafonds voor in de keuken worden steeds bewuster gekozen. Bent u een particulier, dan wilt u een mooi en makkelijk schoon te maken plafond. Als het gaat om een keukenplafond voor zakelijk gebruik, dan wilt u waarschijnlijk ook goed kijken naar de prijs.

Luxalon plafonds
Goede plafonds voor in een keuken zijn luxalon plafonds. De plafondplaten van deze plafonds zijn vochtbestendig en hittebestendig. Voordelen van Luxalon plafonds: makkelijk schoon te maken, verlichting is mooi aan te brengen en de platen zijn afzonderlijk te vervangen.

Spanplafonds
Spanplafonds zijn ook zeer mooi in de keuken. Deze plafonds zijn makkelijk te reinigen, zeer strak van uiterlijk en spotten zijn goed te installeren (wel door de vakman). Door de vele kleuren is er altijd wel een spanplafond die bij uw keuken past.

MDF plafonds
Vindt u een houten design mooi? Dan is MDF misschien uw oplossing. Onze MDF plafonds zijn verkrijgbaar in verschillende breedte's, kleuren en designs. Op onze MDF panelen zit 10 tot 15 jaar garantie op. We hebben panelen die hittebestendig zijn, afwasbaar en stootvast. Kleuren: effen, barok, lederlook of hout. Vrijwel alles is mogelijk.

Systeemplafonds
Natuurlijk is het systeemplafond ook toepasbaar in de keuken. Elke plafondplaat kan eenvoudig worden gemonteerd en u kunt altijd weer bij de leidingen die boven het plafond zitten.

MDF en HDF
vanaf per m2

MDF en HDF

Een MDF plafond brengt sfeer en uitstraling in uw woning of kantoorruimte. MDF plafonds zijn leverbaar in vele hout structuren. Zowel de doe-het-zelvers als professionals kunnen snel aan de slag met een MDF plafond.

Mono akoestiek  plafonds
vanaf per m2 €156,35

Mono akoestiek plafonds

De Mono Acoustic plafondsystemen zijn naadloze geluidabsorberende systeemplafonds die alleen worden geïnstalleerd door geschoolde